Træningsudstyr

Er du lige startet med at træne og kunne du godt tænke dig at kunne træne hjemmefra? Eller skal du måske til at indrette dit eget home gym? Så er du kommet det helt rette sted hen, du kan finde et kæmpe udvalg af gode og effektive træningmaskiner her hus stramop. Vi har afprøvet alle træningsmaskiner og kun valgt de maskiner som giver den bedste effekt til din træning, så du kan nå dine mål hurtigt og nemt! 

For at nå sine træningsmål, så skal man både være effektiv og bruge maskiner effektiv. Hvis du bruger en maskine forkert eller måske ikke bruger en træningmaskine nok, så kan det være du ikke når dine mål! Med en af vores træningmaskiner er du garanteret at nå dine mål. Du kan finde et væld af forskellige træningmaskiner her på siden, som alle træner forskellige muskler, du kan finde træningmaskiner der træner maven, armene, benene, ryggen, låret og mange andre kropsdele. Find din nye træningsmaskine i dag og nå dit mål i morgen!

Hvilket træningsudstyr virker bedst?

Det kommer helt and på dit mål, det kan være at du gerne vil tabe dig? Eller måske vil du gerne opbygge større muskler? Alt efter hvilket mål du har sat dig, skal du bruge forskellige maskiner. Hvis dit mål er at tabe dig et par kilo, så vil vi anbefale dig et løbebånd, men vil du derimod gerne have større arme, så skal du bruge vores bicep maskine. 

Det er også vigtigt at enten få lidt råd med på vejen inden du afprøver en ny træningmaskine, eller for lidt inspiration på YouTube til hvordan du bedst og mest effektiv kan bruge maskinen. For ved at bruge en træningmaskine forkert, så kan du hurtigt komme til skade. Du kan risikere at få fibersprængninger, skader og mange andre ting. Så inden du bevæger dig over på din nye træningsmaskine, så spørg til råds hus venner eller bekendte som har forstand på træning.

Mave træningsbænk / sit up bench

Hvilket træningmaskiner kan jeg købe?

Du kan købe alle slags træningsmaskiner her på siden, så tænker du måske at det er dårlig maskiner som vi har? Men der tager du fejl, vi har afprøvet alle vores træningsmaskiner  og kan derfor garantere dig at du kun kan købe træningsmaskiner af højeste kvalitet her på siden. Du kan finde en træningsmaskine til hver muskelgruppe her på siden, det kan være en maskine til mavemusklerne, bicep, lårmusklen, ryg musklen eller en helt anden muskel. Herunder kan du se de fem træningsmaskiner vi anbefaler.

  1. Kabeltårn MH-W103 V2.0
  2. Motionscykel – HS-2070 Onyx – Hop-Sport – Sort/Rød
  3. Crosstrainer – HS-050C – Hop-Sport – Sort/Sølv
  4. Squat Rack Body-Solid GPR370
  5. Crosstrainer Diadora Nowa Cross

Træningsudstyr til hjemmet

Hos stramop.dk finder du et stort udvalg af alt indenfor fitnessudstyr til hjemmet. Vi kender det alle sammen, hverdagen er fyldt med opgaver i forvejen såsom rengøring, madlavning, studie eller arbejde og det er ikke altid lige nemt at nå forbi fitness centret for at træne.

Derfor har vi lavet denne side, hvor vi har samlet en masse kvalitets træningsudstyr som du kan bruge derhjemme. Du kan finde alt lige fra løbebånd til kettlebell. Vi har kun samlet det træningsudstyr som vi selv har afprøvet, så vi kan stå inde for disse træningsmaskiner. Ønsker du at lave dit eget fitness center derhjemme, så er du kommet det helt rette sted hen, der er træningsudstyr til alle øvelser så der er helt sikkert også det du lige står og mangler. 

Billigt træningsudstyr til hjemmet

Normalt er træningsmaskiner dyre og bøvlet, men hos stramop har vi samlet de maskiner som vi selv har afprøvet i hjemmet. Når du køber en træningsmaskine, så bliver den leveret til din hoveddør og den er meget nem at samle, så du hurtigt kan komme i gang med din træning derhjemme.

Du kan finde et udvalg af træningmaskiner fra 1995 kr til 9995 kr. Det kan godt lyde som en formue for nogle, men vi syntes ikk fx 4499 kr for måske 2 år længere i livet er dyrt. Det du gør for din krop nu, vil du få igen senere i livet. 

Kom i form med træningsudstyr derhjemme

Du må ikke tænke på din træning som et kortvarig projekt, for at få gode resulter i sin træning, så handler det om at blive ved og holde fast. Vi siger ofte at det handler ikke kun om at træne, men om at lave en livsstilændring.

Det er også en af grundene til vi anbefaler at man har træningsudstyr derhjemme. Så der ikke er nogle undskyldninger for at træne, også selvom man har en presset hverdag. 

Vil du ikke købe træningsmaskiner til hjemmet, så kan du med fordel læse mere om træningøvelser du kan lave hjemme på stue gulvet her.

Har du brug for kosttilskud til din træning?

Så kan du læse mere om proteinpulver, proteinbarer, og proteinshakes her på vores side.

Mangler du måske et træningsprogram til din træning?

Så kan du få et gratis træningsprogram her.

Find meget mere træningsudsyr hos getbig.dk