Nupo

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at tabe dig. Uanset, hvad din årsag er, er forudsætningen for et vægttab, at din kost har et lavt kalorieindhold. Et vægttab opnås ved at indtage en kost med et energiindtag, der er lavere, end det du forbruger.

Det kan lyde nemt, men helt så nemt er det ikke. Dog kan du gøre det lettere og mere bekvemt, ved brug af et eller flere af Nupos slankeprodukter. Som følge af det lave kalorieindhold, er de nemlig uhyre effektive. Det vil medføre, at du hurtigt kan se et resultat.

Mange gode grunde til at vælge Nupo

Der er mange fordele ved at benytte slankeprodukter fra Nupo. Det er selvfølgelig også som følge heraf, at den store popularitet er opstået. En række af årsagerne til, at du bør vælge disse produkter, er følgende:

  • Det er gennemtestede, veldokumenterede og velsmagende produkter
  • Produkterne indeholder alle de næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som du har brug for
  • Du slipper for at skulle udarbejde en kostplan og overvåge dit indtag af kost

For mange danskere er en Nupo shake en fast del af deres hverdag. For andre er det Nupo pulver, der er en fast bestanddel af deres hverdag. Fælles for alle er, at de har et ønske om at smide et par kilo. Derfor har de valgt at starte en Nupo kur.

Nupo fører i dag et stort udvalg af forskelligartede produkter. Navnet er dog en sammentrækning af ordene ’Nutritional Powder’. Det refererer til, at det er et pulver, hvor næringsstofferne er på plads. I dag er deres sortiment dog bestående af mange andre produkter, herunder den populære Nupo bar.

Hvilket eller hvilke Nupo-produkter skal jeg vælge?

Som tidligere angivet, er deres sortiment i dag bestående af mange forskellige produkter. Derfor er det svært at vurdere, hvilket eller hvilket produkter man skal vælge. Mulighederne er nemlig mange, hvorfor det også er af høj prioritet, at dit valg træffes med den største omhu.

Du kan vælge at gå all-in på en Nupo-kur, der udelukkende består af de populære Nupo Diet Shakes. Du kan dog også vælge deres pulverløsningen, som er den oprindelige løsning. Mange vælger dog at kombinere dele af deres hverdagskost med fx et par pulvere, en One Meal-bar eller diætsupper.

Uanset hvad, er du garanteret, at Nupo-produkterne indeholder alt det, som din krop har brug for. Derfor er det også en kur, der ikke skal boostes eller understøttes med kosttilskud, som er tilfældet for andre kure. Du er derfor næsten garanteret et Nupo vægttab.

En yderst effektiv kur

I og med, at der er tale om en yderst effektiv kur, hvor de fleste oplever hurtige resultater, kan mange sagtens affinde sig med flydende kost i den tid, hvor kuren står på. Er det svært for dig, og savner du noget at tygge på, kan du passende benytte de lækre Nupo-barer som alternativ til usunde snacks.

Det er en god idé at altid at have et par af de smagsfyldte og nærende barer liggende. Derved kan du nemt snuppe en bar, hvis sulten skulle melde sig. Du er nemlig sikret, at de vil give en hurtig og behagelig følelse af mæthed. Derfor vil det få dig til at føle dig godt tilpas.

Hvad er en Nupo-kur?

Nupo-kuren er en såkaldt Low Calorie Diet. Her er målet at tabe sig gennem et lavere kalorieindtag. Derfor er det en kur, der bygger på samme grundprincip, som stort set alle andre slankekure; at spise mindre end kroppen forbrænder. Forskellen er dog, hvilken type kost man indtager under denne slankekur.

I dette tilfælde sker det gennem specialudviklede produkter. Det er nemlig produkter, der er sammensat på en sådan vis, at energifordelingen er optimal. Samtidig indeholder de alle vigtige næringsstoffer. Det gør sig også gældende, selvom kalorieindtaget er lavt, og at kuren bliver fulgt i en længere periode.

Der er grundlæggende to indgangsvinkler til Nupo. De kan enten anvendes hver for sig eller i kombination. Derfor er det ikke et krav, at du følger din Nupo Diet-kur med et forløb med Nupo One Meal. Desuden kan du også springe Nupo Diet-pulverkuren over, såfremt dette ønskes.

Diet

Dette er en pulverkur, hvor du i en periode på en til otte uger udelukkende indtager ca. 700 kalorier dagligt. De 700 kalorier er fordelt på seks flydende måltider – enten i form af shakes eller supper. Det er en kur, der også er kendt som VLCD (Very Low Calorie Diet), og bruges af mange med ønsket om et vægttab.

Det gennemsnitlige energiindtag for en voksen, er omtrent 2.000 kalorier i døgnet. Med Nupo Diet nøjes du – som sagt – med 700 kalorier. Derfor er der tale om en væsentlig reduktion af det daglige energiindtag. Det er naturligvis derfor, at resultaterne viser sig kort tid efter kuren er indledt.

Produkterne er dog kun beregnet til at bruges i en begrænset periode. De kan bruges til kickstarte et vægttab, men ikke som vedvarende erstatning for almindelig kost. De bør dertil heller ikke bruges som lejlighedsvis måltidserstatning. Er dette et ønske, skal du i stedet se nærmere på Nupo One Meal.

One Meal

Nupo One Meal er en produktserie, der består af en række kaloriefattige måltidsbarer og shakes. Disse kan bruges til at erstatte et eller to daglige måltider. Derved skærer du i det daglige kalorieindtag, da du let bliver mæt af Nupo-tilskuddet, som indeholder færre kalorier, end et gennemsnitligt måltid.

Sørger du ligeledes for at motionere regelmæssigt og spise fornuftigt til dagens øvrige måltider, har du gode forudsætninger for at opnå et vægttab. Du kan endda opnå det inden for en overskuelig fremtid, hvilket er en af de klare fordele ved Nupo-kure. Dette er også en af de primære årsager til den store popularitet.

Har du et ønske om at sætte gang i et vægttab, er Nupo er godt bud. Falder du over et godt Nupo tilbud, er det blot at slå til. Du kan være helt sikker på, at det ikke er noget du kommer til at fortryde. Det finder du også hurtigt ud af, når resultaterne begynder at vise sig.

Hvad er alternativet til Nupo?

Selvom, at en Nupo kur er både en hurtig og effektiv måde at smide et par ekstra kilo på, findes der flere rigtig gode alternativer til Nupo. Det kunne f.eks. være andre produkter som slankepiller eller fat burner.

En langsommere men mere bæredygtig måde at tabe sig på er, at få lagt en professionel kostplan, som sørger for at du indtager færre kalorier end du forbrænder. Sammen med en kostplan følger naturligt en masse motion. Rigtig mange har svært ved at finde motivationen til at komme ned i træningscenteret efter dagens faste pligter. Derfor kan en god og effektive måde at få implementeret regelmæssigt motion være at købe dit eget træningsudstyr.

Find meget mere til din træning på www.bodyman.dk