Ecooking Stram Op

Ecooking Stram Op er et effektivt anti-age-serum, der har en naturlig botox-effekt. Serummet er i stand til at udglatte øjeblikkeligt, ligesom det også strammer op og tilfører en masse fugt. De populære Ecooking Stram Op kapsler har et indhold af Hexapeptide-8, der synligt mindsker dybden af rynker i huden.

Hexapeptide-8 er en ingrediens, der bruges, da det er et naturligt alternativ til botox. Desuden har det også en dokumenteret effekt, hvilket ligeledes er gældende, hvis du bruger Stram Op Serum fast i en periode. Det skal bruges i 60 dage morgen og aften, hvilket vil medføre, at dine rynker bliver udglattet og mindre dybe.

Serummet er et tyndtflydende produkt, men dog med en stærk virkning. Det er målrette et meget specifikt behov, hvorfor det ikke kan erstatte en dag- eller natcreme. Det har nemlig kun et indhold af de ingredienser, der virker på det specifikke behov, du har. I dette tilfælde er det et ønske om at stramme huden op.

Hvordan bruges Ecooking Stram Op i kapsler?

Det er heldigvis nemt at benytte det populære serum fra Ecooking. Derfor bør du ikke tro, at det er vanskeligt og tidskrævende, for det er ingen af delene. Når du skal bruge Ecooking Stram Op i kapsler, skal du blot følge de nedenstående trin:

  1. Vrid toppen af kapslen og tryk indholdet ud i hånden
  2. Dernæst fordeles det forsigtigt i ansigtet – brug kun fingerspidserne til dette
  3. Det anbefales at runde af ved at bruge enten Ecooking Dag- eller Natcreme

Du kan enten bruge serummet om morgenen eller om aftenen. Du kan også benytte den som kur i en periode på fx to måneder. I et sådant tilfælde skal den bruges både morgen og aften.

OBS! Det er ikke kapsler, der skal sluges. Der er mange, der fejlagtigt er af denne opfattelse. Årsagen til, at de leveres i kapsler er, at du dermed har korrekt dosering til 60 dage.

Værd at vide om Ecooking Stram Op Serum

Det er et serum, der egner sig til kvinder og mænd på +35. Det er ligeledes nødvendigt, at du har begyndende alderstegn. Har du ikke det, er der ikke megen grund til at benytte serummet. Det er nemlig et serum, der er i stand til at reducere dybden af rynker i huden – endda på yderst markant vis.

Serummet kan ligeledes anvendes som et supplement, såfremt der er et specifikt område, hvor er et større fokus er på krævet. Dette er typisk omkring øjne og mund. Det er selvfølgelig også værd at påpege, at det er et 100 % vegansk produkt.

Desuden indeholder Ecooking Stram Op Serum følgende ingredienser:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Cocoate, Acetyl Hexapeptide-8, BIS-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Dimethicone, Stearyl Dimethicone, Aqua, Octadecene, Phenoxyethanol, Parfume.

Ecooking Stram Op – virker det?

Som tidligere angivet, er det et produkt, der har dokumenteret effekt. Derfor bør der ikke herske den mindste tvivl om, hvorvidt produktet har effekt. For at garantere en effekt, er det dog et krav at det anvendes korrekt. Derfor skal du følge førnævnte fremgangsmåde, hvor det anvendes morgen og aften.

Desuden er det vigtigt, at det anvendes i min. 60 dage, for at opnå den bedst mulige effekt. Det er naturligvis også derfor, at hver bøtte indeholder 60 kapsler med antirynkeserum. En bøtte indeholder derfor, hvad der skal bruges, for at gennemføre et forløb med det anerkendte og velrenommerede serum.

Er det pengene værd?

Det er selvfølgelig op til den enkelte person at vurdere, hvorvidt de mener, at det er pengene værd. I og med, at det er et serum, der virker, er de fleste dog af den opfattelse, at det er værd at bruge penge på det. Har du selv gjort dug overvejelser om dette, bør du derfor ikke tøve med at gøre det.

Hverdagsluksus til din hud

Ecooking udvikler og sælger produkter, der er kendt for at være hverdagsluksus til din hud. Alle produkter er skabt ud fra ønsket om at opnå en synlig effekt, men også om at indeholde så mange økologiske og naturlige ingredienser, som muligt.

Deres klare vision er at skabe økologiske og naturlige produkter med omtanke for såvel dig som miljøet – og endda til priser, hvor alle kan være med. Produkterne er 100 % veganske og produceres her i landet, hvorfor unødig CO2-udledning undgås.

Ligeledes er tanken bag deres flotte bøtter, at de kan genbruges. Mange bruger dem som bl.a. smykkeskrin, fyrfadsstage, krydderikrukke mv. Derfor er der mange fordele ved at vælge Ecooking Stram Op, hvis du ønsker at forkæle din hud. Tøv derfor ikke med at købe den anerkendte serum.

Se alt vores kosttilskud her.

Find meget mere til din træning på www.bodyman.dk