Lav den perfekte proteindrik

Der findes et kæmpe udvalg af færdiglavet proteindrik, men du kan faktisk nemt og hurtigt lave din egen, og du vil faktisk kunne lave den bedre end de færdiglavede proteindrik. Ved at lave den selv, er du også sikker på hvad der er i, og hvilket tilsætningstoffer der er i, meget sukker der er i osv. Der er mange fordele ved at lave sin egen proteinshake hvis du har tiden til det.

Er du lige begyndt at træne?
Så har du måske brug for at lave din egen kostplan også, læs mere om at lave din egen kostplan her på siden og lær at lave en nemt og hurtigt.

  1. Anvend kun fødevarer afaf høj kvalitet

Du havde måske allerede regnet den ud, at hvis du skal lave en super proteindrik, så skal proteinkilden selvfølgelig være i top. Udover at du for protein af høj kvalitet så for du også. gode aminosyrer med deri, som hjælper både på vægttab men også hurtigere og bedre restitution. Der findes mange forskellige måde at tilføje protein til din drik på, den nemmest og hurtigeste er helt klart proteinpulver, men du kan også bruge sådan noget som bananer, mandler. Hvis du vælger at lave din super proteindrik med proteinpulver, så vil jeg anbefale dig at finde en protein pulver med meget lidt sukker i, på den måde for du virkelig en drik som er sund og god til din krop. Jeg vil anbefale dig at bruge bodyman whey proteinpulver Vanilla cream 500 gram til din proteindrik.

2. Tilføj masser af frugt og grøntsager

Du har nok fået det afvide før, at du spiser for lidt frugt og det gør de fleste dansker faktisk, det problem kan du også få løst ved at brygge din egen proteindrik. De fleste frugter og grønsager er fyldt med vitaminer og mineraler som er rigtig gode for din krop. Gode grøntsager til din proteindrik kan fx være spinat, kål, og gulerødder.

3. Husk altid at tilføje sunde fedtsyrer

Før i tiden skulle man for alt i verden undgå fedt, nu er folk blevet klogere og fundet ud af at din krop faktisk har godt af at få fedt, da det er en af byggestenen til at bygge en stærk krop og muskelstruktur. Du skal derfor naturligvis også tilføje fedt til din super proteindrik, du kan fx bruge fiskeoliekapsler til din proteindrik. 

4. Tilføj væske

Du skal naturligvis også bruge noget væske i en eller anden form i din super proteindrik, og hvis du gerne vil lave en super proteindrik så presser du frugterne selv og bruger saften derfra. Men har du lidt travlt, så kan du bruge mælk eller juice, husk dog at købe den uden sukker.

Find meget mere protein på www.bodyman.dk