Odin B600

Hvis du leder efter en motionscykel i god kvalitet, så er Odin B600 et oplagt valg. Den er yderst solid og stabil og er samtidig tilgængelig til en rigtig god pris. Det er et godt valg, både til private hjem og fitnesscentre.

En af de bedste ting ved Odin B600 er svinghjulet på 9 kg, som giver en jævn og behagelig træning. Svinghjulets vægt gør det også muligt at opnå en høj belastning i modstanden, hvilket er afgørende, hvis du vil have en effektiv træning. Men selvom vægten på et svinghjul er vigtigt, så er kvaliteten af svinghjulet endnu vigtigere, og her kan du være sikker på, at du får en god kvalitet med Odin B600.

Odin B600 har hele 24 træningsprogrammer, som giver dig en varieret træning hver gang. Der er også genoptræningsprogrammer, som giver op til 32 modstandsniveauer. Disse niveauer gør det muligt at øge belastningen skånsomt og gradvist, hvilket er afgørende for en god træning. Modstanden justeres naturligvis elektronisk, så du kan styre det hele fra computeren eller lade programmerne gøre det for dig.

Den maksimale brugervægt på Odin B600 er 150 kg, hvilket vidner om den gode byggekvalitet og stabilitet. Uanset din egen vægt kan du være sikker på, at cyklen vil være stabil under træning.

Computeren på Odin B600 er meget brugervenlig og let at se. Den er også udstyret med en holder til din tablet eller telefon, så du kan blive underholdt under træningen. Computeren viser både tid, puls, hastighed, distance, kalorier, watt og modstandsniveau. Der er også mulighed for op til 4 brugere, så hver bruger kan have sine egne indstillinger af køn, alder, vægt m.v.

Alt i alt er Odin B600 en yderst solid motionscykel, der giver en god og varieret træning. Den er samtidig tilgængelig til en god pris og er et godt valg til både private og fitnesscentre.

odin b600 motionscykel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.