Proteinpulver

Hvorfor er protein pulver godt for kroppen?

Når du træner så skal din krop have masser af proteiner for at gro. Proteiner er en af de aller vigtigeste byggesten for at kunne bygge større muskler, det er derfor meget vigtigt at du fodre din krop med proteiner for at kunne gro. Du kan fodre din krop med proteiner på mange forskellige måder, du for for eksempel proteiner igennem din normale kost, men det er som regel ikke nok proteiner, vi anbefaler derfor man supplere sin kost med ekstra protein. Du kan få flere proteiner igennem proteinbarer, proteinpulver eller proteinshakes.

Hvor meget protein skal min krop have hver dag?

Man siger som fingerregel at din krop har brug for 2 gram protein pr kilo du vejer, det er derfor ret nemt at regne ud hvor meget protein du skal have dagligt. Lad os sige du vejer 80 kilo, så skal du have 160 gram protein hver dag. Er du i tvivl om du for det igennem din kost, så vil vi anbefale dig at supplere op med proteinbar, proteinshakes eller proteinpulver.

Hvor kommer proteiner fra?

Der er to forskelige proteinkilder, den ene hedder valleyprotein og den anden hedder kasseinprotein. Forskellen på de to proteinkilder er hvilke madvarer proteiner kommer fra. Valleyprotein kommer fra foreksmpel mælk, soya eller ris og er nok det mest brugte protein her i Danmark.

Se alt vores kosttilskud her.

Find meget mere kosttilskud på bodyman.dk