Hvilken protein bar skal jeg vælge?

Når du skal vælge protein bar, så skal du først og fremmest vælge en smag som du syntes godt om, når der er styr på det så skal du kigge på hvor meget protein indhold der er pr 100 gram. Hvis der er under 80 gram protein pr 100 gram, så vil vi anbefale dig at finde en anden. Ellers vil du skulle spise rigtig mange og hurtigt blive træt af dem og så vil det også blive en dyr fornøjelse. Hvis dit formål med træning er at tage muskelmasse på, så skal du kigge efter hvor mange kalorier der er i den ene protein bar pr 100 gram, jo flere jo bedre. Er dit mål med træning derimod at tabe dig, så skal du kigge efter en low-carb proteinbar, hvor der er så få kalorier pr 100 gram.

Hvor meget protein er der i en protein bar?

En god og billig protein bar indeholder typisk mellem 10 – 40 gram protein pr bar. Du vil typisk kunne læse i produktbeskrivelsen hvor meget protein der er i protein baren.

Er en proteinbar sund?

Ja er det korte svar. Enhver krop har brug for protein for at fungere optimalt og gro. Uanset hvilket formål ens træning er så har kroppen brug for protein.

Har du brug for en kostplan, så læs mere på vores side her.

Find et stort udvalg af kosttilskud hos helsegrosisten.dk 

Hvilke fordele er der ved proteinbars i forhold til proteinpulver?

Den største fordel ved at indtage sit protein igennem proteinbar i forhold til proteinpulver, det er helt klart at det er meget hurtigere og nemmere at indtage det i bar.