Når man træner hårdt og ofte flere dage om uge, så er det meget vigtigt at du giver din krop den rette næring. Det kan du fx gøre med proteinpulver, så du er sikker på at din krop for alt den protein som den har brug for, for at vokse optimalt! Her hos stramop.dk kan du finde et væld af diverse protein tilskud, du kan både finde proteinbarer, proteinpulver, proteinshakes og meget mere.  I vores udvalg kan du finde kosttilskud og meget mere til din træning fra bodymann og mange andre leverandører. Vi har samlet alt det bedste fra træningsverden et sted, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste til din krop. Hvis din krop ikke for nok protein når du træner, så kan den have meget svært ved at restituere og din krop kan have svært ved at tage muskelmasse på, derfor anbefaler vi alle der træner eller som skal til at træne at supplere sin kost med protein pulver og evt creatine. 

Hvad gør proteinpulver?

Proteinpulver eller protein er den vigtigeste byggesten kroppen har, når det gælde rom at bygge muskelmasse. Hvis du ikke for nok proteiner igennem din kost, så skal du tilføje proteinpulver til din daglige kost, for at give din krop det den har brug for!

Find et stort udvalg af proteinshakes her.

Er du i tvivl om hvor meget protein din krop skal have hver dag?

Man siger som finger regel at din krop skal have 1,5 gram protein for hver kilo du vejer, det vil sige hvis du vejer 60 kg, så skal du have 90 gram protein hver dag. 

Hvad hjælper creatine med?

Kort fortalt så er creatine et stof som naturligt findes i dine muskelceller. Creatine hjælper dine muskler med at producere energi under træning. Derfor er creatine brugt meget bland bodybuildere, atleter der skal præstere under hver træning, for at blive bedre.

Overvejer du at lave din egen super proteindrik? Så kan du med fordel få inspiration på vores udlæg af en proteindrik.

Inden du går i gang med at træne på liv og løs, så er det utrolig vigtigt at du for den rette næring igennem din kost. For du fx nok protein? Hvis ikke, så vil vi anbefale dig at starte med at supplere din kost med proteinpulver. Hos bodyman kan du finde et stort udvalg af alt til din træning om det er træningsudstyr, træningstøjeller protein pulver så kan de hjælpe dig, derfor har vi samlet vores top 15 over bodymans produkter, som vi vil anbefale til dig som skal til at træne eller som måske allerede er i gang. For du ikke proteiner nok før og efter din træning, så kan du ende ud med at tabe muskelmasse, selvom du måske arbejder ud efter at bygge mere muskel. En af de vigtigeste byggesten for at bygge større muskler, er nemlig protein. Derfor anbefaler vi alle at drikke proteinpulver.

Skal du til at starte med at træne? Så skal du helt klart bruge noget lækkert og behageligt træningstøj! Det kan du finde i lange baner her på vores side, men vi vil også rigtig gerne anbefale dig noget, som vi ved du vil blive glad for og samtidig er noget træningstøj af høj kvalitet. Når det kommer til træningstøj, så er der ofte mange om buddet som er billige, men du skal ikke altid gå efter den billige pris hvis du vil have noget træningstøj som både er lækkert at have på og som ikke falmer i farven efter den første vaks. Derfor har vi nøje udvalgt et udvalg af smart og behageligt træningstøj fra bodymann. Det er træningstøj som både er utrolig lækkert at have på under sin træning, men også noget træningstøj som holder utrolig godt også efter mange vaskninger.

Hvad ligger prisen i?

Du kan finde BM seamless fra 299 og helt op til 899 kroner, det kommer helt and på hvilken tøj del du skal bruge og om du vil have et sæt. Du kan normalt finde et sæt fra BM seamless med træningsbukser og træningstop for en samlet pris på 699 kr. 

Kan jeg få rabat?

Ja det kan du, vi har været så heldige at få lov til at give jer skønne mennesker en rabatkode til bodymann, så du spare faktisk ikke kun 10% på træningstøj, men 10% på hele din ordre! Den kommer her rabatkoden. (BODYMAN10)

Find alt til din træning her.