Hvad gør nupo ved kroppen?

Der er mange der spørger om der er bivirkninger ved at bruge nupo. De eneste bivirkninger der kan opstå er små ting såsom forstoppelse, svimmelhed og kuldskærhed. Vi anbefaler derfor man altid kun er på nupo kur i 8 uger af gangen. Nupo er et kosttilskud, så man skal altid huske at man ikke skal erstatte nupo med rigtig mad, da en nupo kur ikke altid kan give dig alle de vitaminer og mineraler som din krop har brug for.

Er nupo kur godt for kroppen?

En nupo diet kan med fordel bruges til at kickstarte dit vægttab. Det er dog vigtigt at huske at hvis du kun spiser din nupo kur i 1-2 uge, så er det begrænset hvor meget du for ud af det. Det er vigtigt at du spiser din nupo kur i alle 8 uger og derefter går over til normal sund kost igen. Det er også vigtigt at huske at du kan ikke leve af din nupo kur i evigheder, vi anbefaler du maks kører din nupo kur i 8 uger og derefter går du over til din normale sunde kost igen. Selvom der er mange proteiner, mineraler og vitaminer i din nupo kur, så er det ikke ”rigtig” som du din krop og fordøjelsessystem også har brug for.

Se hele vores udvalg af Nupo her.

Hvor meget nupo skal jeg drikke om dagen?

Vores anbefaling er at man drikker alle seks shakes om dagen også selvom man spiser aftensmad eller ej. Og det gør vi af den simple grund at nupo er lavet til at erstatte hele din dags kost og ikke kun dele af den. Du vil derfor få mest ud af din nupo kur, hvis du drikker alle seks nupo shakes hver dag, det er uanset om du fortrækker nupo supper, shakes eller grød.

Nupo Slim Boost Burn My Fat

Er der kulhydrater i nupo?

Nupo Diet-produkterne indeholder en begrænset mængde kulhydrat. ”Manglen” på kulhydrater gør, at kroppen efter 3-4 dage begynder at bruge lagret fedt som primær brændstofkilde i stedet for kulhydrater. Denne naturlige tilstand kaldes ketose og fører til en række positive effekter, såsom nedsat sultfornemmelse.

Hvor er der tilbud på nupo?

Du kan her på siden finde de steder som vi anbefaler du køber din nupo kur hos. Det er hjemmesider som har et stort udvalg af nupo, hvor du kan finde nupo i alle de forskellige smagsvarianter og prisklasser. Der er rigtig mange af dem som har tilbud på nupo lige nu.

Herunder har vi samlet en liste til dig af dem som forhandlere nupo:

 1. stramop.dk
 2. strammave.dk
 3. fitness.dk
 4. sportos.dk
 5. bodyman.dk
 6. getbig.dk

Se alle vores Nupo produkter her.

Hvad koster en nupo kur?

Vores nupo diet shake med chokolade smag koster 780 kr for 4,32 kilo.

Er en nupo bar sund?

Det korte svar er ja. En nupo bar er lavet til at kunne erstatte et måltid, så din krop for de vitaminer og mineraler som den har behov for. I en nupo bar er kalorieindholdet meget lavt, hvilket er meget effektivt til vægttab.

Hvordan bruger man nupo diet shake?

En nupo diet shake er utrolig nem at drikke og kan hurtigt klargøres, den er derfor et godt valg hvis du tit er på farten og ikke har tid til at stå og lave sundt mad i flere timer hver morgen eller aften til dagen. For at blande en nupo diet shake skal du blot blande 32 gram pulver i din shake, fylde 3 dl koldt vand i og ryste den godt, så er den klar til at blive drukket.

Nupo Pulver valuepack STORKØB (1344g) - Chokolade

Kan en nupo erstatte et måltid?

Det bestemmer du helt selv, en nupo one meal indeholder nemlig alle de vitaminer, proteiner, mineraler og fibre som din krop har brug for i et måltid. Et nupo måltid indeholder som regel 200 kcal. Så det korte svar er ja det kan det godt.

Hvor mange kalorier er der i en potion nupo?

Der er ca 200 kcal i et måltid nupo. Du kan nemt og hurtigt indtage dit nupo måltid, enten på farten eller inden sengetid, det skal blot blandes og rystet så er dit måltid klar.

Hvad er en Nupo diet shake?

Diet Shake er lavet for at give dig et nærende og velsmagende alternativ, som du kan gøre til en del af en sund hverdag. Vi ved nemlig, at mange har rigtig travle dage, hvor der måske ikke lige er tid til at spise morgenmad – eller hvor det af andre årsager kan være svært spise fornuftigt og varieret.

Hvor mange kalorier forbrænder man i løbet af en dag?

Det er som sagt meget forskelligt fra person til person, men som fingeregel siger man at man forbrænder 1500 kcal om dagen som kvinde og 2000 kcal om dagen som mand ved at ligge i sengen og ikke lave noget. Igen så kommer det meget an på ens stofskifte osv. Du kan også prøve at regne ud hvor meget du forbrænder i løbet af en dag, ved at gange din kropsvægt med 25 og så vil du have hvor mange kcal du ca forbrænder dagligt, ved at ligge i sengen.

Hvor mange kalorier skal man have om dagen?

Det kommer igen rigtig meget an på din kropsbygning og hvor aktiv du er i løbet af en dag. Men hvis du aktiv så meget som gennemsnittet, så skal du have 2800 kcal om dagen hvis du er mellem 19 og 30 år. Er du kvinde har din krop brug for omkring 2200 kalorier dagligt.

Er der sukker i en nupo bar?

Det korte svar er nej. Der er ingen tilsat sukker i en nupo bar, nupo diet eller nupo grød. Du kan dog godt finde nupo produkter hvor der er tilsat lidt sukker.

Hvor kan man købe nupo?

Du kan se en liste herunder med hjemmesider der forhandler nupo:

 1. føtex.dk
 2. bilka.dk
 3. strammave.dk
 4. bodyman.dk
 5. fitness.dk
 6. stramop.dk

Er nupo dansk?

Nupo blev lavet i 1981. Virksomheden som opfandt nupo er en dansk virksomhed, som består af tre ejere som har hovedkontor i København.

Hvordan smager nupo?

Det er selvfølgelig en smagssag, men vi har her på kontoret smagt alle de forskellige smagsvarianter og derefter stemt om hvilken en der var den bedste og efter at 90% af alle stemmerne var på shokolade, så må det jo være den klare vinder. Men igen så er det bare meget en smagssag, nogle vil måske syntes bedst om jordbær, mens andre er mere til det øde og vil vælge vanilje eller chokolade.

Hvilke smage kan jeg få i nupo?

 1. Kaffe latte
 2. Jordbær
 3. Mange og vanilje
 4. Blåbær
 5. Chokolade

Er nupo et kosttilskud?

Nupo one meal er en måltidserstatning og det betyder altså det ikke er et kosttilskud. Det er lavet til at kunne erstatte 1-3 måltider dagligt. Alle produkterne indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer, mineraler og proteiner som din krop har brug for dagligt.

Hvad er nupo pulver?

Nupo-kuren består af pulver, der blandes med vand til shakes, supper eller grød. Du skal i alt have seks daglige måltider og får ca. 700 kcal i alt. Derudover fås fx Nupo barer, der kan fungere som måltidserstatninger efter en kur, så du får nemmere ved at holde vægten.