Freddy wr.up

Freddy wr.up bukser er blevet utrolig meget populære de seneste par år og det er da heller ikke uden god grund! Det er nemlig nogle utrolig lækre bukser, som har mange gode fordele for din figur. Freddy wr.up bukserne vil hjælpe dig med at få den numse, som du altid har gået og drømt om, og det er endda uden at træne flere gange om ugen! Freddy wr.up har nogle opløftende syninger ved numsen, som går at bukserne vil holde numsen oppe og forme den på bedstevis.

Udover at gøre noget utrolig godt for din numse, så vil bukserne fra Freddy wr.up også fremhæve din figur og fremhæve din slanke form. Du har måske hørt om bukserne ved et andet udtryk, de går nemlig også under navnet “numse bukserne”, hvis du endnu ikke har hørt om dem eller prøvet dem, så syntes vi helt klart du skal give dem et forsøg, du vil ikke gå i andre bukser fremover og du vil aldrig fortryde du købte et par, vi tror nærmere du vil købe flere par!

Går du også nogle gange og tænker over din numse? Og syntes du den er begyndt hænge lidt? Eller vil du måske gerne have en større numse? Så er du kommet det helt rette sted hen, du her hus stramop købe de populære Freddy wr.up bukser, som vil løfte din numse og forme den som var du ny top model! Nu tænker du måske at det skal du nok træne for? Men nej det skal du faktisk ikke, du skal blot hoppe i bukserne og så vil smarte syninger i bukserne gøre alt arbejdet for dig!

Billige Freddy wr.up bukser

Har du også tit gået og tænkt over at de der populære Freddy wr.up bukser er ret dyre? Så er vi helt enige, men det behøver de skam ikke at være, for her hus stramop kan du finde de populære Freddy wr.up bukser på tilbud og til markedet skarpeste pris. Vis du ikke har været inde på stramop før, så er vi en side som tester produkter og skriver om dem, så du kan få vores mening og anbefalinger til de bedste bukser, træningstøj, træningmaskiner og meget mere.

Du kan finde freddy wr.up bukser i et utrolig stort udvlag her på siden, men vi har nøje udvalg vores udvalg af bukserne, så du kun kan finde de bedste af de bedste i forhold til pasform og kvalitet. For når man skal give 700 – 800 kroner for et par bukser, så skal de også være af en vis kvalitet og det er disse freddy wr.up bukser. Du for nogle bukser som længe vil holde sin pasform, selv efter dagligt brug og mange vaskninger.

Herunder kan du se vores størrelsesguide.

Hvilket farver kan jeg få Freddy wr.up i?

Du kan finde Freddy wr.up bukserne i et utrolig stort udvalg af farver og der kommer hele tiden nye til, så vi tør godt love dig at vi også har en farve som du vil syntes om! Herunder kan du se en liste af nogle af de farver som vi har bukserne i. Vi har Freddy wr.up bukserne i mere end 20 forskellige farver, og det er nøje udvalgte farver, som kun er de mest populære farver. 

 1. Sorte Freddy wr.up
 2. Hvide Freddy wr.up
 3. Grå Freddy wr.up
 4. Blå Freddy wr.up
 5. Lyse Freddy wr.up
 6. Mørke grå Freddy wr.up

Hvilke Freddy wr.up bukser er gode?

Det er et spørgsmål som vi for meget tit og vi har derfor valgt at udvælge de 5 par som vi syntes er bedst om som holder sin pasform bedst, selv efter dagligt brug og mange vaskninger! Freddy wr.up bukser er nogle bukser, som vil fremhæve dine former på bedstevis og de vil løfte din numse op så den sidder helt som den skal! Uden du skal rende i fitness flere gange om ugen og svede! Har du ikke prøvet dem endnu, så vil vi anbefale dig at prøve dem, du vil ikke fortryde det!

 1. FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – GRÅ
 2. FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – EMANA DUSTY ROSE
 3. FREDDY WR.UP® NOW YOGA – ECO LEATHER
 4. FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM LYS
 5. FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – ECO LEATHER P HVID

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST - DENIM LYS

Stort udvalg af freddy wr.up

Bukser fra freddy wr.up er fra et italiensk mærke, de går også under navnet ”numse bukser” og det gør de fordi de hjælper med at fremhæve dine naturlige former og give dem det ekstra løft, de måske har brug for efter at have født et barn eller blot fået lidt for meget julemad.

Freddy wr.up bukser passer til alle kropsbygninger og former, du kan finde bukserne i etutrolig stort udvalg af størrelser og farver og der vil hele tiden komme nye modeller. Bukserne er normale i størrelserne, så vi anbefaler du vælger den samme størrelse som du normalt bruger.

Hvorfor er freddy wr.up populære?

Freddy wr.up er en utrolig lækker og behgalig buks, som fremhæver din bagdel på den bedste måde som muligt. Den sidder utrolig tæt og med sine tykke og tætte vævninger løfter de din bagdel op, så den kommer til at sidde som da du bar 16 år.

Med freddy wr.up bukser kommer din numse til at udstråle at den er i top form! Du kan her hos stramop finde et stort udvalg af bukser fra freddy wr.up i mange forskellige farver og størrelser og der kommer hele tiden mere til. Så vi tør godt garantere dig at du kan finde de freddy wr.up bukser du lige præcis leder efter til markedets bedste pris!

Hvilket freddy wr.up er gode?

Alle modeller fra freddy wr.up er lavet på den samme måde med vævninger i tre forskellige retninger for at give bukserne en god pasform og for at gøre dem stærk, så de ikke mister pasformen efter et par ganges brug.

Udover at være utrolig stærke i materialet, så er de også utrolig lækre at have på selvom de sidder tæt, det er de fordi bukserne fra freddy wr.up er lavet ud af et utroligt lækkert materialer, som på ingen måde kradser eller irriterer din hud. Find dit nye sæt freddy wr.up her på siden!

Find flere Freddy wr.up bukser hos shapeit.dk