Når man træner hårdt og ofte flere dage om uge, så er det meget vigtigt at du giver din krop den rette næring. Det kan du fx gøre med proteinpulver, så du er sikker på at din krop for alt den protein som den har brug for, for at vokse optimalt! På vores side stramop.dk kan du finde alle de forskellige protein tilskud, som vi anbefaler folk der træner hårdt og ofte hver uge. Vi har samlet alle de bedste protein tilskud et sted. Hos bodyman kan du finde et stort udvalg af alt til din træning om det er træningsudstyr, træningstøjeller protein pulver så kan de hjælpe dig, derfor har vi samlet vores top 15 over bodymans produkter, som vi vil anbefale til dig som skal til at træne eller som måske allerede er i gang.  Hvis din krop ikke for nok protein når du træner, så kan den have meget svært ved at restituere og din krop kan have svært ved at tage muskelmasse på, derfor anbefaler vi alle der træner eller som skal til at træne at supplere sin kost med protein pulver og evt creatine. 

Hvad gør proteinpulver?

I bund og grund er proteinpulver ligesom en vitaminpille. Din krop har brug for en vis mængde protein hver dag for at komme sig igen, efter en hård træning. 

Find et stort udvalg af proteinpulver.

Er du i tvivl om hvor meget protein din krop skal have hver dag?

Man siger som finger regel at din krop skal have 1,5 gram protein for hver kilo du vejer, det vil sige hvis du vejer 60 kg, så skal du have 90 gram protein hver dag. 

Hvad hjælper creatine med?

Kort fortalt så er creatine et stof som naturligt findes i dine muskelceller. Creatine hjælper dine muskler med at producere energi under træning. Derfor er creatine brugt meget bland bodybuildere, atleter der skal præstere under hver træning, for at blive bedre.

Overvejer du at lave din egen super proteindrik? Så kan du med fordel få inspiration på vores udlæg af en proteindrik.

Når du begynder at træne, så er det en rigtig god ide at sørge for at få nok protein! Du kan her finde et stort udvalg af proteinpulver, creatine, proteinbarer, proteinshakes og meget mere fra bodyman til skarpe priser. Hos bodyman kan du finde et stort udvalg af alt til din træning om det er træningsudstyr, træningstøjeller protein pulver så kan de hjælpe dig, derfor har vi samlet vores top 15 over bodymans produkter, som vi vil anbefale til dig som skal til at træne eller som måske allerede er i gang. Hvis din krop ikke for nok protein når du træner, så kan den have meget svært ved at restituere og din krop kan have svært ved at tage muskelmasse på, derfor anbefaler vi alle der træner eller som skal til at træne at supplere sin kost med protein pulver og evt creatine. 

Trænger du til noget behageligt og lækkert træningstøj til din træning? Det kan du finde i lange baner her på vores side, men vi vil også rigtig gerne anbefale dig noget, som vi ved du vil blive glad for og samtidig er noget træningstøj af høj kvalitet. Når det kommer til træningstøj, så er der ofte mange om buddet som er billige, men du skal ikke altid gå efter den billige pris hvis du vil have noget træningstøj som både er lækkert at have på og som ikke falmer i farven efter den første vaks. Vi har nøje udvalgt vores udvalg af træningstøj, så du kun for det bedste af det bedste træningstøj til din træning. Det er både træningstøj som holder og som er utrolig behagligt at have på og så holder det sin farve i rigtig lang tid. 

Hvad ligger prisen i?

Du kan finde BM seamless fra 299 og helt op til 899 kroner, det kommer helt and på hvilken tøj del du skal bruge og om du vil have et sæt. Du kan normalt finde et sæt fra BM seamless med træningsbukser og træningstop for en samlet pris på 699 kr. 

Kan jeg få rabat?

Ja det kan du, vi har været så heldige at få lov til at give jer skønne mennesker en rabatkode til bodymann, så du spare faktisk ikke kun 10% på træningstøj, men 10% på hele din ordre! Den kommer her rabatkoden. (BODYMAN10)

Find alt til din træning hos stramop.dk