Er du begyndt at træne? Eller har du måske allerede trænet i et stykke tid? Så ved du forhåbligt hvor vigtigt det er for din krop at få protein nok både før og efter træning! På vores side stramop.dk kan du finde alle de forskellige protein tilskud, som vi anbefaler folk der træner hårdt og ofte hver uge. Vi har samlet alle de bedste protein tilskud et sted. I vores udvalg kan du finde kosttilskud og meget mere til din træning fra bodymann og mange andre leverandører. Vi har samlet alt det bedste fra træningsverden et sted, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste til din krop. Hvis din krop ikke for nok protein når du træner, så kan den have meget svært ved at restituere og din krop kan have svært ved at tage muskelmasse på, derfor anbefaler vi alle der træner eller som skal til at træne at supplere sin kost med protein pulver og evt creatine. 

Hvad gør proteinpulver?

Med proteinpulver kan du få mere ud af dine træninger. Proteinpulver hjælper din krop med at bygge muskelmasse og så hjælper det din krop med at restituere hurtigere. Det er netop af de 2 grunde at mange atleter bruger proteinpulver som kosttilskud.

Find et stort udvalg af proteinbars her.

Er du i tvivl om hvor meget protein din krop skal have hver dag?

En god måde at udregne hvor meget protein din krop har brug for, er ved at veje dig og så gange hvert kilo op med 1,5. Så har du det nøjagtige tal på hvor meget protein du bør indtage dagligt.

Hvad hjælper creatine med?

Kort fortalt så er creatine et stof som naturligt findes i dine muskelceller. Creatine hjælper dine muskler med at producere energi under træning. Derfor er creatine brugt meget bland bodybuildere, atleter der skal præstere under hver træning, for at blive bedre.

Vil du lave din egen super proteindrik? Så kan du få vores gode råd her til en hjemmelavet protiendrik.

Inden du går i gang med at træne på liv og løs, så er det utrolig vigtigt at du for den rette næring igennem din kost. For du fx nok protein? Hvis ikke, så vil vi anbefale dig at starte med at supplere din kost med proteinpulver. Hos bodyman kan du finde et stort udvalg af alt til din træning om det er træningsudstyr, træningstøjeller protein pulver så kan de hjælpe dig, derfor har vi samlet vores top 15 over bodymans produkter, som vi vil anbefale til dig som skal til at træne eller som måske allerede er i gang. Hvis du ikke for nok proteiner i den dagligdag kombineret med hård træning, så kan det ende ud med at din krop vil være øm i flere uger og du kan tabe muskelmasse. Derfor anbefaler vi alle at supplere deres kost med proteinpulver.

Trænger du til noget behageligt og lækkert træningstøj til din træning? Det kan du finde i lange baner her på vores side, men vi vil også rigtig gerne anbefale dig noget, som vi ved du vil blive glad for og samtidig er noget træningstøj af høj kvalitet. Når det kommer til træningstøj, så er der ofte mange om buddet som er billige, men du skal ikke altid gå efter den billige pris hvis du vil have noget træningstøj som både er lækkert at have på og som ikke falmer i farven efter den første vaks. Vi har nøje udvalgt vores udvalg af træningstøj, så du kun for det bedste af det bedste træningstøj til din træning. Det er både træningstøj som holder og som er utrolig behagligt at have på og så holder det sin farve i rigtig lang tid. 

Hvad ligger prisen i?

Du kan finde BM seamless fra 299 og helt op til 899 kroner, det kommer helt and på hvilken tøj del du skal bruge og om du vil have et sæt. Du kan normalt finde et sæt fra BM seamless med træningsbukser og træningstop for en samlet pris på 699 kr. 

Kan jeg få rabat?

Ja det kan du, vi har været så heldige at få lov til at give jer skønne mennesker en rabatkode til bodymann, så du spare faktisk ikke kun 10% på træningstøj, men 10% på hele din ordre! Den kommer her rabatkoden. (BODYMAN10)

Find alt til din træning her.