En af vores kroppes byggesten, er protein. Det er derfor meget vigtigt at du sørger for din krop for nok protein både efter og før træning. Det kan du bruge proteinpulver til, så kan du give din krop dit bedste vilkår for at gro. På vores side stramop.dk, kan du finde alt det bedste til din træning. Du kan finde et væld af forskellige protein tilskud, så du kan give din krop det den har brug for, for at vokse optimalt. i vores udvalg fra bodyman kan du finde alt til din træning! Det kan være alt lige fra træningstøj eller til kosttilskud, som vil hjælpe dig med at præstere hver træning. Uanset hvad du mangler til din træning, kan du finde det hos stramop.dk Hvis din krop ikke for nok protein når du træner, så kan den have meget svært ved at restituere og din krop kan have svært ved at tage muskelmasse på, derfor anbefaler vi alle der træner eller som skal til at træne at supplere sin kost med protein pulver og evt creatine. 

Hvad gør proteinpulver?

Med proteinpulver kan du få mere ud af dine træninger. Proteinpulver hjælper din krop med at bygge muskelmasse og så hjælper det din krop med at restituere hurtigere. Det er netop af de 2 grunde at mange atleter bruger proteinpulver som kosttilskud.

Find et stort udvalg af proteinpulver her.

Er du i tvivl om hvor meget protein din krop skal have hver dag?

En god måde at udregne hvor meget protein din krop har brug for, er ved at veje dig og så gange hvert kilo op med 1,5. Så har du det nøjagtige tal på hvor meget protein du bør indtage dagligt.

Hvad hjælper creatine med?

Kort fortalt så er creatine et stof som naturligt findes i dine muskelceller. Creatine hjælper dine muskler med at producere energi under træning. Derfor er creatine brugt meget bland bodybuildere, atleter der skal præstere under hver træning, for at blive bedre.

Få vores opskrift på en lækker og fyldt proteindrik, som du nemt og enkelt kan lave hjemme i køkkenet. Se den på vores side stramop.dk

Inden du går i gang med at træne på liv og løs, så er det utrolig vigtigt at du for den rette næring igennem din kost. For du fx nok protein? Hvis ikke, så vil vi anbefale dig at starte med at supplere din kost med proteinpulver. Hos bodyman kan du finde et stort udvalg af alt til din træning om det er træningsudstyr, træningstøjeller protein pulver så kan de hjælpe dig, derfor har vi samlet vores top 15 over bodymans produkter, som vi vil anbefale til dig som skal til at træne eller som måske allerede er i gang. Hvis din krop ikke for nok protein når du træner, så kan den have meget svært ved at restituere og din krop kan have svært ved at tage muskelmasse på, derfor anbefaler vi alle der træner eller som skal til at træne at supplere sin kost med protein pulver og evt creatine. 

Skal du til at starte med at træne? Så skal du helt klart bruge noget lækkert og behageligt træningstøj! Det kan du finde i lange baner her på vores side, men vi vil også rigtig gerne anbefale dig noget, som vi ved du vil blive glad for og samtidig er noget træningstøj af høj kvalitet. Når det kommer til træningstøj, så er der ofte mange om buddet som er billige, men du skal ikke altid gå efter den billige pris hvis du vil have noget træningstøj som både er lækkert at have på og som ikke falmer i farven efter den første vaks. Derfor har vi nøje udvalgt et udvalg af smart og behageligt træningstøj fra bodymann. Det er træningstøj som både er utrolig lækkert at have på under sin træning, men også noget træningstøj som holder utrolig godt også efter mange vaskninger.

Hvad ligger prisen i?

Du kan finde BM seamless fra 299 og helt op til 899 kroner, det kommer helt and på hvilken tøj del du skal bruge og om du vil have et sæt. Du kan normalt finde et sæt fra BM seamless med træningsbukser og træningstop for en samlet pris på 699 kr. 

Kan jeg få rabat?

Ja det kan du, vi har været så heldige at få lov til at give jer skønne mennesker en rabatkode til bodymann, så du spare faktisk ikke kun 10% på træningstøj, men 10% på hele din ordre! Den kommer her rabatkoden. (BODYMAN10)