Hvad gør pre workout?

Pre workout giver dig I bund og grund krudt i røven, du for utrolig meget energi af at drikke pre workout. Det er derfor en god ide at drikke preworkout, hvis du ofte eller tit er træt efter en lang arbejdsdag. Preworkout har et højt indhold af koffein, det er derfor det samme som at drikke en energi drik eller en kom kaffe. Udover at give dig et spark i røven, så for du faktisk også øget styrke og et støre pump. Der går som regel op til 30 minutter efter du har drukket preworkout før det begynder at virke og give dig energi.

Kan pre workout være farligt?

Mange pre workouts produkter indeholder stoffer som ikke er lovlige i Danmark. Det kunne fx være produktet jack 3d. som indeholder DMAA som potientielt kan være farligt. Det er derfor vigtigt at når du køber preworkout at det er dansk producerede, det er din garanti på at det ikke indeholder noget som kan være farligt for dig. Preworkouts der er producerede i danmark indeholder kun koffein i den mængde som er lovligt i Danmark.

Hvor tit bør jeg tage preworkout?

Min anbefaling vil være kun at bruge det på dine meget flade dage, det kan nemt blive en “afhængighed” for dig at du ikke kan træne uden lige at tage lidt preworkout. Hold det derfor til kun et par gange om ugen.

Se alt vores kosttilskud.

Find et stort udvalg af kosttilskud på bodyman.dk