Vil du gerne opgradere det tøj, du bruger, når du løber eller cykler? Det er vigtigt, at det tøj, du bruger, er komfortabelt. Løbetøj er for nogle lidt en kunst at finde ud af, mens andre bare hopper i en gammel t-shirt og begiver sig ud på turen. T-shirts er sjældent den helt store udfordring, men når du skal finde løbetøj til når vejret viser sig fra en mere grå side, men en jakke er for varm, er det straks mere udfordrende.

Heldigvis har Fusion produceret en hel del forskelligt løbetøj, hvor du blandt andet finder tætsiddende, langærmede løbebluser, der tilmed i nogle tilfælde er delvist vindtætte. Det gør altså, at du kan holde varmen, uden det bliver uudholdeligt. Samtidig er Fusions tøj meget svedtransporterende, så du ikke oplever, at der opstår friktion, når du bliver fugtig af varmen, der opstår, når du løber.

Tøj til cykelturen

Det er ikke kun til løbeturen, du kan have behov for nyt tøj. Hvordan ser det ud på fronten med cykeltøj? Her er det måske endnu vigtigere, at tøjet sidder til, og at du har en vindtæt jakke, du kan bruge til noget. Cykelturene har helt automatisk et noget højere tempo, og det betyder altså også, at vinden får en helt anden betydning – så det er du nødt til at være opmærksom på, når du vælger det tøj, du skal have på.

Samtidig er tætsiddende cykeltøj med til at mindske vindmodstanden, så du får en lækker oplevelse, når du sætter dig op på cyklen. Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan tøjet helst skal sidde, kan du med fordel besøge en af de fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet – så er chancen for, at du vælger det helt rette lidt større. Samtidig bliver du måske inspireret til cykeltøj, du ellers ikke havde tænkt på.

Lækkert tøj til forskellige aktiviteter
Lækkert tøj til forskellige aktiviteter